Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Juventus (1-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 6 november 2019 - 18:55 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Lokomotiv Moskou het woensdag 6 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Juventus (1-2)

Het Champions League duel tussen Lokomotiv Moskou en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Juventus kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van A. Ramsey. Lokomotiv Moskva kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Miranchuk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette D. Costa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Juventus de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Juventus een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lokomotiv Moskou - Juventus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Ramsey met assist van C. Ronaldo Juventus 0-1
12' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-1
39' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
64' Wissel Juventus Wissel R. Bentancur voor A. Ramsey Juventus
69' Wissel Juventus Wissel D. Costa voor S. Khedira Juventus
81' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Cerqueira voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
81' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor C. Ronaldo Juventus
83' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
85' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Kolomeytsev voor J. Mario Lokomotiv Moskva
93' Doelpunt Juventus Doelpunt D. Costa met assist van G. Higuain Juventus 1-2
93' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Costa Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Juventus
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Juventus
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Juventus

Lokomotiv Moskou en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Juventus in de Champions League vond plaats op 22 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lokomotiv Moskou te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lokomotiv Moskou. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 0
Winst Juventus 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 3e positie staat, terwijl we Juventus terugvinden op de 1e plaats.