Nabeschouwing Manchester City - Dinamo Zagreb (2-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 1 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Manchester City het dinsdag 1 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Etihad Stadium in Manchester.

Via de Manchester City - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Dinamo Zagreb (2-0)

Het Champions League duel tussen Manchester City en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 2-0 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door R. Sterling, waarmee Manchester City met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Manchester City opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het P. Foden die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Manchester City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Manchester City.

LIVE Manchester City - Dinamo Zagreb 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor J. Cancelo Manchester City
56' Wissel Manchester City Wissel R. Sterling voor B. Silva Manchester City
62' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor M. Orsic Dinamo Zagreb
66' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van R. Mahrez Manchester City 1-0
69' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor D. Peric Dinamo Zagreb
76' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranovic voor K. Theophile-Catherine Dinamo Zagreb
83' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. B. Atiemwen voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
89' Wissel Manchester City Wissel Gabriel Jesus voor S. Aguero Manchester City
91' Wissel Manchester City Wissel P. Foden voor D. Silva Manchester City
94' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Fernandinho Manchester City
95' Doelpunt Manchester City Doelpunt P. Foden met assist van R. Sterling Manchester City 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Dinamo Zagreb
Opstellingen Manchester City - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Manchester City en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Nenad Bjelica
Voorbeschouwing Manchester City - Dinamo Zagreb

Manchester City en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Manchester City en Dinamo Zagreb elkaar treffen in de Champions League.

Winst Manchester City 0
Winst Dinamo Zagreb 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester City op een 2e positie staat, terwijl we Dinamo Zagreb terugvinden op de 1e plaats.