Nabeschouwing Manchester United - Barcelona (0-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 10 april 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Manchester United het woensdag 10 april 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Barcelona (0-1)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Barcelona is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Shaw zette FC Barcelona op een 0-1 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Barcelona.

LIVE Manchester United - Barcelona 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt FC Barcelona Eigen doelpunt L. Shaw L. Suárez FC Barcelona 0-1
18' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergio Busquets FC Barcelona
19' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Shaw Manchester United
65' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor Philippe Coutinho FC Barcelona
66' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Arthur FC Barcelona
68' Wissel Manchester United Wissel A. Martial voor R. Lukaku Manchester United
71' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor A. Vidal FC Barcelona
74' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor Diogo Dalot Manchester United
76' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor J. Lingard Manchester United
85' Wissel Manchester United Wissel Andreas Pereira voor M. Rashford Manchester United
86' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor C. Smalling Manchester United
93' Wissel FC Barcelona Wissel Carles Aleñà voor Sergio Busquets FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Barcelona
Opstellingen Manchester United - Barcelona
De opstellingen van Manchester United en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Ole Gunnar Solskjær
Voorbeschouwing Manchester United - Barcelona

Manchester United en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Barcelona in de Champions League vond plaats op 28 mei 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 2 keer wist de ploeg van Manchester United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Manchester United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.