Nabeschouwing Manchester United - Young Boys (1-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Manchester United het dinsdag 27 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Young Boys (1-0)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Felix Brych geëindigd in een 1-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door M. Fellaini, waarmee Manchester United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Brych, waardoor Manchester United de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Manchester United - Young Boys 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor N. Matić Manchester United
46' Wissel Young Boys Wissel U. Garcia voor S. von Bergen Young Boys
48' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor Mohamed Aly Camara Young Boys
61' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor L. Benito Young Boys
64' Wissel Manchester United Wissel R. Lukaku voor J. Lingard Manchester United
65' Wissel Manchester United Wissel P. Pogba voor Fred Manchester United
66' Wissel Young Boys Wissel C. Fassnacht voor M. Sulejmani Young Boys
72' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Valencia Manchester United
72' Wissel Manchester United Wissel Mata voor A. Valencia Manchester United
83' Wissel Young Boys Wissel M. Ngamaleu voor J. Nsamé Young Boys
91' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Fellaini met assist van R. Lukaku Manchester United 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Young Boys
Opstellingen Manchester United - Young Boys
De opstellingen van Manchester United en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Manchester United - Young Boys

Manchester United en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Young Boys in de Champions League vond plaats op 19 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Young Boys slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Manchester United 1
Winst Young Boys 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 2e positie staat, terwijl we Young Boys terugvinden op de 4e plaats.