Nabeschouwing MOL Vidi - Ludogorets (1-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 1 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt MOL Vidi het woensdag 1 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút.

Via de MOL Vidi - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Ludogorets (1-0)

Het Champions League duel tussen MOL Vidi en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Manuel Schüttengruber geëindigd in een 1-0 overwinning voor MOL Vidi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor V. Misidjan van Ludogorets. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 40e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 45 minuten was het A. Hadžić die MOL Fehérvár op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van MOL Vidi.

LIVE MOL Vidi - Ludogorets 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Marcelinho Ludogorets
29' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor V. Misidjan Ludogorets
37' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Fiola MOL Fehérvár
40' Tweede gele kaart Ludogorets Tweede gele kaart voor V. Misidjan Ludogorets
45' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt A. Hadžić met assist van Stopira MOL Fehérvár 1-0
47' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor A. Hadžić MOL Fehérvár
46' Wissel Ludogorets Wissel J. Góralski voor Gustavo Campanharo Ludogorets
67' Wissel Ludogorets Wissel C. Keșerü voor J. Świerczok Ludogorets
71' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor S. Dyakov Ludogorets
74' Wissel Ludogorets Wissel João Paulo voor Wanderson Ludogorets
75' Wissel MOL Fehérvár Wissel S. Šćepović voor M. Šćepović MOL Fehérvár
85' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor S. Huszti MOL Fehérvár
85' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor J. Góralski Ludogorets
87' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moți Ludogorets
88' Wissel MOL Fehérvár Wissel B. Nikolov voor A. Hadžić MOL Fehérvár
90' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Pátkai voor I. Kovács MOL Fehérvár
94' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor B. Nikolov MOL Fehérvár
Video hoogtepunten en samenvatting MOL Vidi - Ludogorets
Opstellingen MOL Vidi - Ludogorets
De opstellingen van MOL Vidi en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MOL Vidi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing MOL Vidi - Ludogorets

MOL Vidi en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Schüttengruber en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MOL Vidi en Ludogorets in de Champions League vond plaats op 25 juli 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.