Nabeschouwing Monaco - Borussia Dortmund (0-2) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 21:00 uur



In de Champions League 2018/2019 neemt Monaco het dinsdag 11 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II in Monaco.

Via de Monaco - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Borussia Dortmund (0-2)

Het Champions League duel tussen Monaco en Borussia Dortmund is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Borussia Dortmund. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Raphaël Guerreiro, waarmee Borussia Dortmund met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Borussia Dortmund opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Raphaël Guerreiro die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Borussia Dortmund.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Borussia Dortmund.

Wedstrijdstatistieken Monaco - Borussia Dortmund
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
94
133
Gevaarlijke aanvallen
36
53
Passes
451
759
Overtredingen
10
12
Buitenspel
2
4
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Monaco - Borussia Dortmund 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt Raphaël Guerreiro met assist van M. Philipp Borussia Dortmund 0-1
21' Gele kaart Monaco Gele kaart voor R. Falcao Monaco
27' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Raggi Monaco
32' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Tielemans Monaco
49' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor M. Dahoud Borussia Dortmund
64' Wissel Monaco Wissel M. Sylla voor R. Falcao Monaco
68' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor J. Weigl Borussia Dortmund
69' Wissel Monaco Wissel K. Thuram-Ulien voor H. Massengo Monaco
76' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Wolf voor M. Dahoud Borussia Dortmund
78' Wissel Monaco Wissel J. Serrano voor G. Biancone Monaco
78' Gele kaart Monaco Gele kaart voor S. Diop Monaco
79' Wissel Borussia Dortmund Wissel Paco Alcácer voor M. Philipp Borussia Dortmund
88' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt Raphaël Guerreiro met assist van Paco Alcácer Borussia Dortmund 0-2
92' Wissel Borussia Dortmund Wissel Sergio Gómez voor Raphaël Guerreiro Borussia Dortmund
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Borussia Dortmund
Opstellingen Monaco - Borussia Dortmund
De opstellingen van Monaco en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Borussia Dortmund
# Speler Pos.
1 Roman Bürki K
15 Jeremy Toljan V
16 Manuel Obafemi Akanji V
17 Sergio Gómez Martín M
27 Marius Wolf M
32 Dzenis Burnic M
9 Francisco Alcácer García A
Voorbeschouwing Monaco - Borussia Dortmund

Monaco en Borussia Dortmund spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Borussia Dortmund in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Borussia Dortmund. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Borussia Dortmund slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Monaco 2
Winst Borussia Dortmund 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 4e positie staat, terwijl we Borussia Dortmund terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Monaco - Borussia Dortmund Opstelling Monaco Opstelling Borussia Dortmund Live Monaco - Borussia Dortmund Live Monaco - Borussia Dortmund kijken Monaco - Borussia Dortmund kijken Live Monaco - Borussia Dortmund stream Monaco - Borussia Dortmund Fox Sports Nabeschouwing Monaco - Borussia Dortmund Uitslag Monaco - Borussia Dortmund Statistieken Monaco - Borussia Dortmund Champions League 2018/2019 Monaco - Borussia Dortmund wedden Monaco - Borussia Dortmund gokken Monaco - Borussia Dortmund Unibet