Nabeschouwing Olympique Lyon - Barcelona (0-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 19 februari 2019 - 21:00 uur



In de Champions League 2018/2019 neemt Olympique Lyon het dinsdag 19 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Lyon.

Via de Olympique Lyon - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Barcelona (0-0)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Olympique Lyon en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Barcelona, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Barcelona kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Cüneyt Çakιr niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Olympique Lyon - Barcelona
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
5
25
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
76
160
Gevaarlijke aanvallen
32
97
Passes
397
680
Overtredingen
13
11
Buitenspel
0
1
Corners
2
5
Wissels
3
2
LIVE Olympique Lyon - Barcelona 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor H. Aouar Olympique Lyonnais
33' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor L. Dubois Olympique Lyonnais
67' Wissel FC Barcelona Wissel Philippe Coutinho voor O. Dembélé FC Barcelona
69' Wissel Olympique Lyonnais Wissel L. Tousart voor B. Traoré Olympique Lyonnais
76' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Cornet voor M. Terrier Olympique Lyonnais
80' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Sergi Roberto FC Barcelona
81' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor Sergi Roberto FC Barcelona
84' Wissel Olympique Lyonnais Wissel P. Cheikh voor T. NDombèlé Olympique Lyonnais
88' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Nélson Semedo FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Barcelona
Opstellingen Olympique Lyon - Barcelona
De opstellingen van Olympique Lyon en Barcelona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barcelona zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Olympique Lyon - Barcelona

Olympique Lyon en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympique Lyon en Barcelona in de Champions League vond plaats op 11 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 2 keer wist de ploeg van Olympique Lyon te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympique Lyon. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Olympique Lyon 0
Winst Barcelona 2
Gelijkspel 2
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Olympique Lyon - Barcelona Opstelling Olympique Lyon Opstelling Barcelona Live Olympique Lyon - Barcelona Live Olympique Lyon - Barcelona kijken Olympique Lyon - Barcelona kijken Live Olympique Lyon - Barcelona stream Olympique Lyon - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Olympique Lyon - Barcelona Uitslag Olympique Lyon - Barcelona Statistieken Olympique Lyon - Barcelona Champions League 2018/2019 Olympique Lyon - Barcelona wedden Olympique Lyon - Barcelona gokken Olympique Lyon - Barcelona Unibet