Nabeschouwing Olympique Lyon - Hoffenheim (2-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 7 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Olympique Lyon het woensdag 7 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Hoffenheim. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama Stadium in Lyon.

Via de Olympique Lyon - Hoffenheim live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon - Hoffenheim (2-2)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Olympique Lyon en Hoffenheim geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door N. Fekir, waarmee Olympique Lyonnais met 1-0 de leiding nam. Olympique Lyonnais vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. NDombèlé op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut kreeg K. Nuhu van TSG Hoffenheim voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en TSG Hoffenheim de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 65e minuut was het TSG Hoffenheim dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Kramarić. Na 92 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Kadeřábek de 2-2 maakte namens TSG Hoffenheim.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Olympique Lyon - Hoffenheim 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon - Hoffenheim teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Denayer Olympique Lyonnais
19' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Nuhu TSG Hoffenheim
19' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt N. Fekir Olympique Lyonnais 1-0
28' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt T. NDombèlé met assist van F. Mendy Olympique Lyonnais 2-0
43' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
48' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor E. Bičakčić TSG Hoffenheim
51' Tweede gele kaart TSG Hoffenheim Tweede gele kaart voor K. Nuhu TSG Hoffenheim
57' Wissel TSG Hoffenheim Wissel R. Nelson voor F. Grillitsch TSG Hoffenheim
65' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt A. Kramarić met assist van E. Bičakčić TSG Hoffenheim 2-1
67' Wissel TSG Hoffenheim Wissel Á. Szalai voor I. Belfodil TSG Hoffenheim
72' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor K. Vogt TSG Hoffenheim
72' Gele kaart TSG Hoffenheim Gele kaart voor Joelinton TSG Hoffenheim
74' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Dembélé voor N. Fekir Olympique Lyonnais
79' Wissel TSG Hoffenheim Wissel H. Nordtveit voor K. Demirbay TSG Hoffenheim
87' Wissel Olympique Lyonnais Wissel B. Traoré voor M. Depay Olympique Lyonnais
88' Wissel Olympique Lyonnais Wissel P. Cheikh voor T. NDombèlé Olympique Lyonnais
91' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor J. Morel Olympique Lyonnais
92' Doelpunt TSG Hoffenheim Doelpunt P. Kadeřábek met assist van Joelinton TSG Hoffenheim 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon - Hoffenheim
Opstellingen Olympique Lyon - Hoffenheim
De opstellingen van Olympique Lyon en Hoffenheim zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympique Lyon gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Hoffenheim zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.