Nabeschouwing Piast Gliwice - BATE (1-2) || Champions League

Woensdag 17 juli 2019 - 20:00 uur

In de Champions League neemt Piast Gliwice het woensdag 17 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski in Gliwice.

Via de Piast Gliwice - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Piast Gliwice - BATE (1-2)

Het Champions League duel tussen Piast Gliwice en BATE is onder leiding van scheidsrechter Antti Munukka geëindigd in een 1-2 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Czerwinski, waarmee Piast Gliwice met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van H. Moukam in de 82e minuut zorgde er even later voor dat BATE weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 87e minuut zette Z. Volkov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee BATE de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antti Munukka, waardoor BATE een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Piast Gliwice - BATE
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
124
107
Gevaarlijke aanvallen
61
66
Corners
6
4
Wissels
2
2
LIVE Piast Gliwice - BATE 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Piast Gliwice - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Piast Gliwice Doelpunt J. Czerwinski met assist van J. Valencia Piast Gliwice 1-0
33' Gele kaart BATE Gele kaart voor E. Yablonski BATE
57' Wissel BATE Wissel N. Milic voor J. Tuominen BATE
75' Wissel BATE Wissel H. Moukam voor Y. Berezkin BATE
81' Gele kaart Piast Gliwice Gele kaart voor F. Plach Piast Gliwice
82' Penalty BATE Penalty H. Moukam BATE 1-1
83' Wissel Piast Gliwice Wissel G. Badia voor M. Konczkowski Piast Gliwice
87' Doelpunt BATE Doelpunt Z. Volkov met assist van I. Stasevich BATE 1-2
87' Wissel Piast Gliwice Wissel D. Aquino voor J. Felix Piast Gliwice
Opstellingen Piast Gliwice - BATE
De opstellingen van Piast Gliwice en BATE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Piast Gliwice gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en BATE zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Waldemar Fornalik
Wissels Piast Gliwice
# Speler Pos.
1 Jakub Szmatula K
23 Tomáš Huk V
22 Tomasz Mokwa V
21 Gerard Badía Cortés M
14 Jakub Holúbek M
18 Patryk Sokołowski M
90 Daniel Aquino Pintos A
Voorbeschouwing Piast Gliwice - BATE

Piast Gliwice en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antti Munukka en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Piast Gliwice en BATE elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Piast Gliwice 0
Winst BATE 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Piast Gliwice - BATE Opstelling Piast Gliwice Opstelling BATE Live Piast Gliwice - BATE Live Piast Gliwice - BATE kijken Piast Gliwice - BATE kijken Live Piast Gliwice - BATE stream Piast Gliwice - BATE Fox Sports Nabeschouwing Piast Gliwice - BATE Uitslag Piast Gliwice - BATE Statistieken Piast Gliwice - BATE Champions League 2019/2020 Piast Gliwice - BATE wedden Piast Gliwice - BATE gokken Piast Gliwice - BATE Unibet