Nabeschouwing Porto - Schalke 04 (3-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Porto het woensdag 28 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Schalke 04 (3-1)

Het Champions League duel tussen Porto en Schalke 04 is onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan geëindigd in een 3-1 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Éder Militão, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Porto vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jesús Corona op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat N. Bentaleb van Schalke 04 een penalty wist te benutten in de 89e minuut.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Porto vergroot nadat M. Marega de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Porto.

LIVE Porto - Schalke 04 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor Omar Mascarell Schalke 04
46' Wissel Schalke 04 Wissel A. Harit voor S. Skrzybski Schalke 04
52' Doelpunt Porto Doelpunt Éder Militão met assist van Óliver Torres Porto 1-0
55' Doelpunt Porto Doelpunt Jesús Corona met assist van Y. Brahimi Porto 2-0
62' Wissel Schalke 04 Wissel A. Schöpf voor D. Caligiuri Schalke 04
71' Wissel Schalke 04 Wissel S. Rudy voor B. Stambouli Schalke 04
74' Wissel Porto Wissel Adrián voor Y. Brahimi Porto
78' Gele kaart Porto Gele kaart voor Jesús Corona Porto
79' Wissel Porto Wissel Otavinho voor Jesús Corona Porto
85' Wissel Porto Wissel Hernâni voor H. Herrera Porto
86' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Rudy Schalke 04
89' Penalty Schalke 04 Penalty N. Bentaleb Schalke 04 2-1
94' Doelpunt Porto Doelpunt M. Marega met assist van Otavinho Porto 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Schalke 04
Opstellingen Porto - Schalke 04
De opstellingen van Porto en Schalke 04 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Schalke 04 zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.