Nabeschouwing PSG - Liverpool (2-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt PSG het woensdag 28 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Liverpool (2-1)

Het Champions League duel tussen PSG en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Juan Bernat, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Neymar op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Liverpool vervolgens op 2-1. Het was J. Milner die vanaf 11 meter wist te scoren in de 46e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Szymon Marciniak, waardoor PSG een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE PSG - Liverpool 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Juan Bernat Paris Saint Germain 1-0
17' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor G. Wijnaldum Liverpool
24' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
34' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor J. Gomez Liverpool
37' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Neymar met assist van E. Cavani Paris Saint Germain 2-0
46' Penalty Liverpool Penalty J. Milner Liverpool 2-1
65' Wissel Paris Saint Germain Wissel Dani Alves voor Á. Di María Paris Saint Germain
65' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Choupo-Moting voor E. Cavani Paris Saint Germain
66' Wissel Liverpool Wissel N. Keïta voor G. Wijnaldum Liverpool
71' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor Roberto Firmino Liverpool
77' Wissel Liverpool Wissel X. Shaqiri voor J. Milner Liverpool
84' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor D. Sturridge Liverpool
85' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Rabiot voor K. Mbappé Paris Saint Germain
91' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor V. van Dijk Liverpool
93' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor A. Robertson Liverpool
94' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Neymar Paris Saint Germain
95' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor N. Keïta Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Liverpool
Opstellingen PSG - Liverpool
De opstellingen van PSG en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Liverpool

PSG en Liverpool spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Liverpool in de Champions League vond plaats op 18 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 1 keer wist de ploeg van PSG te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PSG. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst PSG 0
Winst Liverpool 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 3e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.