Nabeschouwing PSG - Napoli (2-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt PSG het woensdag 24 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Napoli (2-2)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen PSG en Napoli geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door L. Insigne, waarmee Napoli met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Mário Rui zorgde ervoor dat Paris Saint Germain op 1-1 kwam te staan in de 61e minuut. In de 77e minuut zette D. Mertens zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Napoli de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Paris Saint Germain nadat Á. Di María in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE PSG - Napoli 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Marquinhos Paris Saint Germain
9' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Mertens Napoli
29' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van José Callejón Napoli 0-1
33' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Mário Rui Napoli
46' Wissel Paris Saint Germain Wissel T. Kehrer voor Juan Bernat Paris Saint Germain
53' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor L. Insigne Napoli
61' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt Mário Rui T. Meunier Paris Saint Germain 1-1
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor E. Cavani Paris Saint Germain
77' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens Napoli 1-2
81' Gele kaart Napoli Gele kaart voor José Callejón Napoli
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Diaby voor M. Verratti Paris Saint Germain
84' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
86' Gele kaart Napoli Gele kaart voor N. Maksimović Napoli
88' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor José Callejón Napoli
92' Gele kaart Napoli Gele kaart voor D. Ospina Napoli
93' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Á. Di María met assist van J. Draxler Paris Saint Germain 2-2
95' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor J. Draxler Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Napoli
Opstellingen PSG - Napoli
De opstellingen van PSG en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Napoli

PSG en Napoli spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSG en Napoli elkaar treffen in de Champions League.

Winst PSG 0
Winst Napoli 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 2e positie staat, terwijl we Napoli terugvinden op de 1e plaats.