Nabeschouwing PSV - BATE (3-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 29 augustus 2018 - 21:00 uur

PSV - BATE

In de Champions League 2018/2019 neemt PSV het woensdag 29 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - BATE (3-0)

Het Champions League duel tussen PSV en BATE is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Bergwijn, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. de Jong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee H. Lozano zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor PSV een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE PSV - BATE 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt PSV Doelpunt S. Bergwijn met assist van L. de Jong PSV 1-0
30' Wissel BATE Wissel M. Ivanić voor A. Hleb BATE
36' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van J. Hendrix PSV 2-0
47' Gele kaart BATE Gele kaart voor N. Milunović BATE
51' Wissel BATE Wissel N. Signevich voor J. Tuominen BATE
59' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Rios BATE
62' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano met assist van G. Pereiro PSV 3-0
71' Wissel PSV Wissel N. Isimat-Mirin voor N. Viergever PSV
74' Wissel PSV Wissel B. Ramselaar voor P. Rosario PSV
76' Wissel BATE Wissel Y. Berezkin voor S. Dragun BATE
79' Wissel PSV Wissel D. Malen voor S. Bergwijn PSV
82' Gele kaart PSV Gele kaart voor Angeliño PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - BATE
Opstellingen PSV - BATE
De opstellingen van PSV en BATE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en BATE zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Alexey Baga
Voorbeschouwing PSV - BATE

PSV en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en BATE in de Champions League vond plaats op 21 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl BATE slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.