Nabeschouwing Qarabağ - Kukësi (3-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 1 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Qarabağ het woensdag 1 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kukësi. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu (Bakı (Baku)) in Baku.

Via de Qarabağ - Kukësi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Kukësi (3-0)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Kukësi is onder leiding van scheidsrechter Peter Kralovic geëindigd in een 3-0 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. Dani Quintana maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Qarabağ vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 52e minuut moest B. Hasalla van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Peter Kralovic een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kukësi verder met een speler minder. In de 57e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Dani Quintana van Qarabağ die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-0.

In de 89e minuut volgde een derde treffer van Qarabağ, waarmee D. Delarge zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Kralovic, waardoor Qarabağ een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Qarabağ - Kukësi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Kukësi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor S. Slavchev Qarabağ
18' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor Y. Shameti Kukësi
24' Penalty Qarabağ Penalty Dani Quintana Qarabağ 1-0
46' Wissel Kukësi Wissel Reginaldo voor S. Plaku Kukësi
46' Wissel Kukësi Wissel D. Špehar voor A. Çyrbja Kukësi
52' Rode kaart Kukësi Rode kaart voor B. Hasalla Kukësi
53' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor I. Emeghara Qarabağ
57' Penalty Qarabağ Penalty Dani Quintana Qarabağ 2-0
60' Wissel Qarabağ Wissel D. Delarge voor Dani Quintana Qarabağ
66' Wissel Qarabağ Wissel M. Mədətov voor I. Emeghara Qarabağ
77' Wissel Qarabağ Wissel J. Rzeźniczak voor R. Sadıqov Qarabağ
89' Doelpunt Qarabağ Doelpunt D. Delarge met assist van Míchel Qarabağ 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Kukësi
Opstellingen Qarabağ - Kukësi
De opstellingen van Qarabağ en Kukësi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kukësi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.