Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Tottenham Hotspur (3-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 10 maart 2020 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Red Bull Leipzig het dinsdag 10 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Red Bull Leipzig - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Red Bull Leipzig - Tottenham Hotspur (3-0)

Het Champions League duel tussen Red Bull Leipzig en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 3-0 overwinning voor Red Bull Leipzig. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Sabitzer, waarmee RB Leipzig met 1-0 de leiding nam. RB Leipzig vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Sabitzer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was E. Forsberg van RB Leipzig die de 3-0 wist te maken in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande, waardoor Red Bull Leipzig een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Red Bull Leipzig - Tottenham Hotspur 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Red Bull Leipzig - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt M. Sabitzer met assist van T. Werner RB Leipzig 1-0
21' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt M. Sabitzer met assist van Angelino RB Leipzig 2-0
34' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor R. Sessegnon Tottenham Hotspur
46' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor H. Winks Tottenham Hotspur
50' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor K. Laimer RB Leipzig
55' Wissel RB Leipzig Wissel T. Adams voor N. Mukiele RB Leipzig
59' Wissel RB Leipzig Wissel A. Haidara voor C. Nkunku RB Leipzig
69' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor J. Tanganga Tottenham Hotspur
70' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Alli Tottenham Hotspur
71' Gele kaart RB Leipzig Gele kaart voor M. Sabitzer RB Leipzig
80' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. Fernandes voor G. Lo Celso Tottenham Hotspur
87' Wissel RB Leipzig Wissel E. Forsberg voor M. Sabitzer RB Leipzig
87' Doelpunt RB Leipzig Doelpunt E. Forsberg RB Leipzig 3-0
91' Wissel Tottenham Hotspur Wissel M. Walcott voor S. Aurier Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Red Bull Leipzig - Tottenham Hotspur
Opstellingen Red Bull Leipzig - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Red Bull Leipzig en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Red Bull Leipzig gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.