Nabeschouwing Roma - Viktoria Pilsen (5-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Roma het dinsdag 2 oktober 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Viktoria Pilsen (5-0)

Het Champions League duel tussen Roma en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Paweł Raczkowski geëindigd in een 5-0 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Roma kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van E. Džeko. Roma vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Džeko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Roma, waarmee C. Ünder zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Roma geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Kluivert. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Roma. Deze werd gescoord door E. Džeko in de 92e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paweł Raczkowski bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Roma.

LIVE Roma - Viktoria Pilsen 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van A. Kolarov Roma 1-0
40' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van C. Ünder Roma 2-0
51' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Hejda Viktoria Plzeň
64' Doelpunt Roma Doelpunt C. Ünder met assist van Lorenzo Pellegrini Roma 3-0
64' Wissel Viktoria Plzeň Wissel D. Kolář voor T. Hořava Viktoria Plzeň
71' Wissel Viktoria Plzeň Wissel U. Moses voor M. Zeman Viktoria Plzeň
73' Doelpunt Roma Doelpunt J. Kluivert met assist van C. Ünder Roma 4-0
75' Wissel Roma Wissel N. Zaniolo voor Lorenzo Pellegrini Roma
75' Wissel Roma Wissel Lorenzo Pellegrini voor A. Kolarov Roma
75' Wissel Roma Wissel P. Schick voor C. Ünder Roma
78' Wissel Viktoria Plzeň Wissel J. Řezníček voor M. Krmenčík Viktoria Plzeň
88' Gele kaart Roma Gele kaart voor P. Schick Roma
92' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko Roma 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Viktoria Pilsen
Opstellingen Roma - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Roma en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roma gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.