Nabeschouwing Schalke 04 - Galatasaray (2-0) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Schalke 04 het dinsdag 6 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Galatasaray (2-0)

Het Champions League duel tussen Schalke 04 en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 2-0 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Schalke 04 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van G. Burgstaller. Schalke 04 vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Uth op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Schalke 04.

LIVE Schalke 04 - Galatasaray 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt G. Burgstaller Schalke 04 1-0
46' Wissel Galatasaray Wissel Ö. Bayram voor M. Linnes Galatasaray
54' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor S. Rudy Schalke 04
55' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Stambouli Schalke 04
56' Wissel Schalke 04 Wissel W. McKennie voor A. Harit Schalke 04
57' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt M. Uth met assist van G. Burgstaller Schalke 04 2-0
63' Wissel Galatasaray Wissel S. İnan voor Garry Rodrigues Galatasaray
63' Wissel Schalke 04 Wissel N. Bentaleb voor M. Uth Schalke 04
72' Wissel Galatasaray Wissel M. Çelik voor S. Gümüş Galatasaray
72' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor R. Donk Galatasaray
76' Wissel Schalke 04 Wissel S. Serdar voor S. Rudy Schalke 04
81' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor S. Aziz Galatasaray
84' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Çelik Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Galatasaray
Opstellingen Schalke 04 - Galatasaray
De opstellingen van Schalke 04 en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach
Voorbeschouwing Schalke 04 - Galatasaray

Schalke 04 en Galatasaray spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Schalke 04 en Galatasaray in de Champions League vond plaats op 24 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 1 keer wist de ploeg van Schalke 04 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Schalke 04. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Schalke 04 0
Winst Galatasaray 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Schalke 04 op een 2e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 3e plaats.