Nabeschouwing Schalke 04 - Porto (1-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Schalke 04 het dinsdag 18 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Veltins-Arena in Gelsenkirchen.

Via de Schalke 04 - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schalke 04 - Porto (1-1)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Schalke 04 en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 13e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Alex Telles van Porto via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 64 minuten was het B. Embolo die Schalke 04 op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Porto vervolgens op 1-1. Het was Otavinho die vanaf 11 meter wist te scoren in de 75e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Schalke 04 - Porto 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schalke 04 - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty gemist Porto Penalty gemist Alex Telles Porto
27' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor B. Embolo Schalke 04
53' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor M. Uth Schalke 04
60' Wissel Porto Wissel Jesús Corona voor V. Aboubakar Porto
64' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt B. Embolo met assist van W. McKennie Schalke 04 1-0
65' Wissel Schalke 04 Wissel Y. Konoplyanka voor M. Uth Schalke 04
72' Wissel Schalke 04 Wissel G. Burgstaller voor B. Embolo Schalke 04
75' Penalty Porto Penalty Otavinho Porto 1-1
78' Gele kaart Porto Gele kaart voor Jesús Corona Porto
82' Wissel Porto Wissel Sérgio Oliveira voor Y. Brahimi Porto
84' Wissel Schalke 04 Wissel A. Harit voor S. Serdar Schalke 04
86' Gele kaart Porto Gele kaart voor H. Herrera Porto
90' Wissel Porto Wissel Hernâni voor Otavinho Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Schalke 04 - Porto
Opstellingen Schalke 04 - Porto
De opstellingen van Schalke 04 en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schalke 04 gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.