Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Manchester City (0-3) || Champions League

Woensdag 18 september 2019 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Shakhtar Donetsk het woensdag 18 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Metalist Stadium in Kharkiv.

Via de Shakhtar Donetsk - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Manchester City (0-3)

Het Champions League duel tussen Shakhtar Donetsk en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-3 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door R. Mahrez, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Gundogan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee Gabriel Jesus zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Manchester City een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Shakhtar Donetsk - Manchester City
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
6
18
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
78
133
Gevaarlijke aanvallen
31
66
Passes
571
649
Overtredingen
8
15
Buitenspel
1
4
Corners
0
5
Wissels
3
3
LIVE Shakhtar Donetsk - Manchester City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtar Donetsk - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Mahrez met assist van I. Gundogan Manchester City 0-1
29' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Rodri Manchester City
38' Doelpunt Manchester City Doelpunt I. Gundogan met assist van R. Mahrez Manchester City 0-2
46' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel E. Konoplyanka voor M. Solomon Shakhtar Donetsk
74' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Marcos Antonio voor Alan Patrick Shakhtar Donetsk
76' Doelpunt Manchester City Doelpunt Gabriel Jesus met assist van K. De Bruyne Manchester City 0-3
77' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Dentinho voor J. Moraes Shakhtar Donetsk
77' Wissel Manchester City Wissel B. Silva voor K. De Bruyne Manchester City
81' Wissel Manchester City Wissel J. Cancelo voor K. Walker Manchester City
83' Wissel Manchester City Wissel B. Mendy voor Rodri Manchester City
Opstellingen Shakhtar Donetsk - Manchester City
De opstellingen van Shakhtar Donetsk en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shakhtar Donetsk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Luís Manuel Ribeiro de Castro
Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk - Manchester City

Shakhtar Donetsk en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Shakhtar Donetsk en Manchester City elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Shakhtar Donetsk 0
Winst Manchester City 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Shakhtar Donetsk - Manchester City Opstelling Shakhtar Donetsk Opstelling Manchester City Live Shakhtar Donetsk - Manchester City Live Shakhtar Donetsk - Manchester City kijken Shakhtar Donetsk - Manchester City kijken Live Shakhtar Donetsk - Manchester City stream Shakhtar Donetsk - Manchester City Fox Sports Nabeschouwing Shakhtar Donetsk - Manchester City Uitslag Shakhtar Donetsk - Manchester City Statistieken Shakhtar Donetsk - Manchester City Champions League 2019/2020 Shakhtar Donetsk - Manchester City wedden Shakhtar Donetsk - Manchester City gokken Shakhtar Donetsk - Manchester City Unibet