Nabeschouwing Sheriff - Torpedo Kutaisi (3-0) || Champions League 2018/2019

Woensdag 18 juli 2018 - 19:00 uur



In de Champions League 2018/2019 neemt Sheriff het woensdag 18 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Torpedo Kutaisi. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Torpedo Kutaisi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Torpedo Kutaisi (3-0)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Torpedo Kutaisi is onder leiding van scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Z. Badibanga, waarmee Sheriff met 1-0 de leiding nam. Sheriff vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joálisson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Sheriff, waarmee Joálisson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen, waardoor Sheriff een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sheriff - Torpedo Kutaisi
Goals
3
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
2
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
127
127
Gevaarlijke aanvallen
77
60
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Sheriff - Torpedo Kutaisi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Torpedo Kutaisi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Sheriff Doelpunt Z. Badibanga met assist van R. Kapič Sheriff 1-0
31' Gele kaart Torpedo Kutaisi Gele kaart voor M. Tsintsadze Torpedo Kutaisi
34' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Kulusic Sheriff
40' Doelpunt Sheriff Doelpunt Joálisson met assist van Z. Badibanga Sheriff 2-0
46' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel A. Daffé voor L. Gegetchkori Torpedo Kutaisi
55' Doelpunt Sheriff Doelpunt Joálisson Sheriff 3-0
57' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel B. Tughushi voor G. Kukhianidze Torpedo Kutaisi
68' Wissel Torpedo Kutaisi Wissel T. Kapanadze voor L. Kutalia Torpedo Kutaisi
73' Wissel Sheriff Wissel G. Rodrigues voor R. Kapič Sheriff
75' Wissel Sheriff Wissel G. Anton voor J. Kendysh Sheriff
80' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Palić Sheriff
88' Wissel Sheriff Wissel V. Kovačević voor Joálisson Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Torpedo Kutaisi
Opstellingen Sheriff - Torpedo Kutaisi
De opstellingen van Sheriff en Torpedo Kutaisi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torpedo Kutaisi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Torpedo Kutaisi
# Speler Pos.
25 Maksime Kvilitaia K
4 Anri Tchitchinadze V
77 Merab Gigauri M
20 Tengiz Tsikaridze M
7 Arfang Boubacar Daffé A
9 Tornike Kapanadze A
88 Beka Tughushi A
Voorbeschouwing Sheriff - Torpedo Kutaisi

Sheriff en Torpedo Kutaisi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Kjærsgaard-Andersen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Torpedo Kutaisi in de Champions League vond plaats op 10 juli 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torpedo Kutaisi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Torpedo Kutaisi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sheriff te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheriff. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheriff 0
Winst Torpedo Kutaisi 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sheriff - Torpedo Kutaisi Opstelling Sheriff Opstelling Torpedo Kutaisi Live Sheriff - Torpedo Kutaisi Live Sheriff - Torpedo Kutaisi kijken Sheriff - Torpedo Kutaisi kijken Live Sheriff - Torpedo Kutaisi stream Sheriff - Torpedo Kutaisi Fox Sports Nabeschouwing Sheriff - Torpedo Kutaisi Uitslag Sheriff - Torpedo Kutaisi Statistieken Sheriff - Torpedo Kutaisi Champions League 2018/2019 Sheriff - Torpedo Kutaisi wedden Sheriff - Torpedo Kutaisi gokken Sheriff - Torpedo Kutaisi Unibet