Nabeschouwing Skendija 79 - Nõmme Kalju (1-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 16 juli 2019 - 17:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Skendija 79 het dinsdag 16 juli 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nõmme Kalju. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Skendija 79 - Nõmme Kalju live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Skendija 79 - Nõmme Kalju (1-2)

Het Champions League duel tussen Skendija 79 en Nõmme Kalju is onder leiding van scheidsrechter Alain Bieri geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nõmme Kalju. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Ugge, waarmee Nõmme Kalju met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Ibraimi in de 62e minuut zorgde er even later voor dat Skendija 79 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 91e minuut zette Liliu zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Nõmme Kalju de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alain Bieri, waardoor Nõmme Kalju een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Skendija 79 - Nõmme Kalju 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Skendija 79 - Nõmme Kalju teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt M. Ugge met assist van P. Klein Nõmme Kalju 0-1
13' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor E. Bejtulai Skendija 79
37' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor N. Mashichev Nõmme Kalju
46' Wissel Skendija 79 Wissel V. Nafiu voor Z. Husmani Skendija 79
61' Wissel Nõmme Kalju Wissel A. Volkov voor N. Mashichev Nõmme Kalju
62' Penalty Skendija 79 Penalty A. Ibraimi Skendija 79 1-1
68' Wissel Skendija 79 Wissel S. Junior voor B. Ibraimi Skendija 79
74' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor M. Radeski Skendija 79
87' Wissel Nõmme Kalju Wissel D. Tjapkin voor K. Paur Nõmme Kalju
90' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor P. Klein Nõmme Kalju
90' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor M. Murati Skendija 79
91' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt Liliu Nõmme Kalju 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Skendija 79 - Nõmme Kalju
Opstellingen Skendija 79 - Nõmme Kalju
De opstellingen van Skendija 79 en Nõmme Kalju zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Skendija 79 gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nõmme Kalju zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.