Nabeschouwing Slavia Praag - Borussia Dortmund (0-2) || Champions League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Slavia Praag het woensdag 2 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd wordt gespeeld in Sinobo stadium in Praha.

Via de Slavia Praag - Borussia Dortmund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slavia Praag - Borussia Dortmund (0-2)

Het Champions League duel tussen Slavia Praag en Borussia Dortmund is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 0-2 overwinning voor Borussia Dortmund. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Hakimi, waarmee Borussia Dortmund met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Borussia Dortmund opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het A. Hakimi die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Borussia Dortmund.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Borussia Dortmund.

LIVE Slavia Praag - Borussia Dortmund 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slavia Praag - Borussia Dortmund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Borussia Dortmund Gele kaart voor L. Piszczek Borussia Dortmund
35' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt A. Hakimi Borussia Dortmund 0-1
45' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor P. Sevcik Slavia Praha
50' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor D. Hovorka Slavia Praha
59' Wissel Slavia Praha Wissel M. van Buren voor S. Tecl Slavia Praha
74' Wissel Borussia Dortmund Wissel T. Hazard voor J. Sancho Borussia Dortmund
76' Wissel Slavia Praha Wissel J. Zeleny voor L. Masopust Slavia Praha
83' Wissel Slavia Praha Wissel M. Skoda voor N. Stanciu Slavia Praha
89' Doelpunt Borussia Dortmund Doelpunt A. Hakimi met assist van J. Brandt Borussia Dortmund 0-2
90' Wissel Borussia Dortmund Wissel D. Zagadou voor A. Hakimi Borussia Dortmund
92' Wissel Borussia Dortmund Wissel M. Gotze voor J. Brandt Borussia Dortmund
Video hoogtepunten en samenvatting Slavia Praag - Borussia Dortmund
Opstellingen Slavia Praag - Borussia Dortmund
De opstellingen van Slavia Praag en Borussia Dortmund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slavia Praag gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Borussia Dortmund zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.