Nabeschouwing Sturm Graz - Ajax (1-3) || Champions League 2018/2019

Woensdag 1 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Sturm Graz het woensdag 1 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Ajax (1-3)

Het Champions League duel tussen Sturm Graz en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 1-3 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door K. Huntelaar, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Tadić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee K. Huntelaar zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 89 minuten was het A. Onana die de bal in eigen doel werkte, waardoor Sturm Graz op 1-3 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Ajax.

LIVE Sturm Graz - Ajax 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Tagliafico Ajax
39' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Huntelaar met assist van David Neres Ajax 0-1
46' Wissel Sturm Graz Wissel M. Pink voor P. Hosiner Sturm Graz
48' Doelpunt Ajax Doelpunt D. Tadić met assist van N. Mazraoui Ajax 0-2
55' Wissel Ajax Wissel D. Blind voor N. Tagliafico Ajax
59' Wissel Sturm Graz Wissel R. Obermair voor M. Lackner Sturm Graz
60' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Filipe Ferreira Sturm Graz
64' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor F. Koch Sturm Graz
66' Wissel Sturm Graz Wissel P. Huspek voor E. Eze Sturm Graz
67' Wissel Ajax Wissel D. van de Beek voor D. Tadić Ajax
72' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor S. Lovric Sturm Graz
75' Wissel Ajax Wissel M. Wöber voor C. Eiting Ajax
77' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Huntelaar met assist van M. Wöber Ajax 0-3
89' Eigen doelpunt Sturm Graz Eigen doelpunt A. Onana Sturm Graz 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Ajax
Opstellingen Sturm Graz - Ajax
De opstellingen van Sturm Graz en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.