Nabeschouwing Tottenham Hotspur - PSV (2-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Tottenham Hotspur het dinsdag 6 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - PSV (2-1)

Het Champions League duel tussen Tottenham Hotspur en PSV is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kružliak geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. PSV kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. de Jong. Tottenham Hotspur kwam in de 78e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Kane, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette H. Kane zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Tottenham Hotspur de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Kružliak, waardoor Tottenham Hotspur een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Tottenham Hotspur - PSV 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van G. Pereiro PSV 0-1
38' Gele kaart PSV Gele kaart voor H. Lozano PSV
62' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
63' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
73' Wissel PSV Wissel D. Malen voor G. Pereiro PSV
75' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Llorente voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
75' Wissel Tottenham Hotspur Wissel K. Trippier voor S. Aurier Tottenham Hotspur
78' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van Llorente Tottenham Hotspur 1-1
81' Wissel PSV Wissel T. Sainsbury voor L. de Jong PSV
86' Wissel PSV Wissel É. Gutiérrez voor S. Bergwijn PSV
89' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van B. Davies Tottenham Hotspur 2-1
93' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Schwaab PSV
95' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor K. Trippier Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - PSV
Opstellingen Tottenham Hotspur - PSV
De opstellingen van Tottenham Hotspur en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSV zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.