Nabeschouwing Valencia - Young Boys (3-1) || Champions League 2018/2019

Woensdag 7 november 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Valencia het woensdag 7 november 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mestalla in Valencia.

Via de Valencia - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Young Boys (3-1)

Het Champions League duel tussen Valencia en Young Boys is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 3-1 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Santi Mina, waarmee Valencia met 1-0 de leiding nam. Young Boys kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Assalé, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette Santi Mina zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Valencia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Valencia vergroot nadat Carlos Soler de 3-1 wist te scoren. In de 77e minuut werd S. Sanogo van Young Boys met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Valencia met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Valencia.

LIVE Valencia - Young Boys 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van Carlos Soler Valencia 1-0
18' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor M. Ngamaleu Young Boys
22' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Santi Mina Valencia
30' Gele kaart Valencia Gele kaart voor José Gayá Valencia
35' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor K. Mbabu Young Boys
37' Doelpunt Young Boys Doelpunt R. Assalé met assist van C. Fassnacht Young Boys 1-1
38' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor L. Benito Young Boys
42' Doelpunt Valencia Doelpunt Santi Mina met assist van Carlos Soler Valencia 2-1
46' Wissel Young Boys Wissel M. Sulejmani voor M. Ngamaleu Young Boys
56' Doelpunt Valencia Doelpunt Carlos Soler met assist van Rodrigo Valencia 3-1
57' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor S. Lauper Young Boys
61' Wissel Young Boys Wissel J. Nsamé voor C. Fassnacht Young Boys
67' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor S. von Bergen Young Boys
68' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Santi Mina Valencia
75' Wissel Valencia Wissel Ferrán Torres voor Gonçalo Guedes Valencia
75' Wissel Young Boys Wissel M. Aebischer voor G. Hoarau Young Boys
77' Rode kaart Young Boys Rode kaart voor S. Sanogo Young Boys
81' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
87' Wissel Valencia Wissel Rúben Vezo voor G. Kondogbia Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Young Boys
Opstellingen Valencia - Young Boys
De opstellingen van Valencia en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Valencia gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Young Boys zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Valencia - Young Boys

Valencia en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Young Boys in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Valencia 0
Winst Young Boys 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Valencia op een 3e positie staat, terwijl we Young Boys terugvinden op de 4e plaats.