Nabeschouwing Viktoria Pilsen - CSKA Moskva (2-2) || Champions League 2018/2019

Woensdag 19 september 2018 - 21:00 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Viktoria Pilsen het woensdag 19 september 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - CSKA Moskva (2-2)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Viktoria Pilsen en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Krmenčík, waarmee Viktoria Plzeň met 1-0 de leiding nam. Viktoria Plzeň vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Krmenčík op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist CSKA Moskva de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Chalov. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want CSKA Moskva kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor een 2-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Viktoria Pilsen - CSKA Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor D. Efremov CSKA Moskva
29' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Krmenčík met assist van R. Řezník Viktoria Plzeň 1-0
41' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Krmenčík met assist van D. Limberský Viktoria Plzeň 2-0
46' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor D. Efremov CSKA Moskva
49' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van N. Vlašić CSKA Moskva 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - CSKA Moskva
Opstellingen Viktoria Pilsen - CSKA Moskva
De opstellingen van Viktoria Pilsen en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - CSKA Moskva

Viktoria Pilsen en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en CSKA Moskva in de Champions League vond plaats op 10 december 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Viktoria Pilsen. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Viktoria Pilsen als CSKA Moskva wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.