Nabeschouwing Young Boys - Valencia (1-1) || Champions League 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 18:55 uur

In de Champions League 2018/2019 neemt Young Boys het dinsdag 23 oktober 2018 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in STADE DE SUISSE Wankdorf Bern in Bern.

Via de Young Boys - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Young Boys - Valencia (1-1)

De Champions League 2018/2019 wedstrijd tussen Young Boys en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door M. Batshuayi, waarmee Valencia met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Hoarau in de 55e minuut zorgde er even later voor dat Young Boys weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Young Boys - Valencia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Young Boys - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Gabriel Paulista Valencia
26' Doelpunt Valencia Doelpunt M. Batshuayi met assist van Carlos Soler Valencia 0-1
42' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor K. Mbabu Young Boys
55' Penalty Young Boys Penalty G. Hoarau Young Boys 1-1
66' Wissel Valencia Wissel K. Gameiro voor Ferrán Torres Valencia
70' Wissel Valencia Wissel F. Coquelin voor G. Kondogbia Valencia
74' Wissel Young Boys Wissel M. Ngamaleu voor M. Sulejmani Young Boys
77' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Carlos Soler Valencia
79' Wissel Young Boys Wissel J. Nsamé voor G. Hoarau Young Boys
85' Wissel Young Boys Wissel L. Bertone voor C. Fassnacht Young Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Young Boys - Valencia
Opstellingen Young Boys - Valencia
De opstellingen van Young Boys en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Young Boys gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Gerardo Seoane
Voorbeschouwing Young Boys - Valencia

Young Boys en Valencia spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Young Boys en Valencia elkaar treffen in de Champions League.

Winst Young Boys 0
Winst Valencia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Young Boys op een 4e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.