Nabeschouwing Žalgiris - Ferencváros (1-3) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 27 juli 2021 - 19:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Žalgiris het dinsdag 27 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Ferencváros (1-3)

Het Champions League duel tussen Žalgiris en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter Eric Lambrechts geëindigd in een 1-3 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door R. Mmaee, waarmee Ferencváros met 0-1 de leiding nam. Ferencváros vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Mmaee op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Žalgiris de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Diaw.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Ferencváros vergroot nadat R. Mak de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Ferencváros.

LIVE Žalgiris - Ferencváros 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor E. Diaw Žalgiris
32' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor O. Onazi Žalgiris
34' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Csontos Ferencváros
44' Doelpunt Ferencváros Doelpunt R. Mmaee met assist van M. Uzuni Ferencváros 0-1
57' Wissel Ferencváros Wissel D. Siger voor Somalia Ferencváros
61' Wissel Žalgiris Wissel T. Kis voor O. Onazi Žalgiris
61' Wissel Žalgiris Wissel J. Tadic voor J. Sylvestr Žalgiris
62' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor D. Siger Ferencváros
69' Wissel Ferencváros Wissel O. Zubkov voor T. Nguen Ferencváros
72' Doelpunt Ferencváros Doelpunt R. Mmaee met assist van M. Uzuni Ferencváros 0-2
76' Wissel Ferencváros Wissel B. Vecsei voor M. Blazic Ferencváros
76' Wissel Ferencváros Wissel R. Mak voor M. Uzuni Ferencváros
87' Wissel Žalgiris Wissel G. Jarusevicius voor F. Kyeremeh Žalgiris
93' Doelpunt Žalgiris Doelpunt E. Diaw met assist van H. Videmont Žalgiris 1-2
94' Doelpunt Ferencváros Doelpunt R. Mak met assist van K. Zachariassen Ferencváros 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Ferencváros
Opstellingen Žalgiris - Ferencváros
De opstellingen van Žalgiris en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Žalgiris gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.