Nabeschouwing Ajax - Besiktas (2-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Ajax het dinsdag 28 september 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Besiktas (2-0)

Het Champions League duel tussen Ajax en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 2-0 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. Berghuis, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Haller op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Ajax.

LIVE Ajax - Besiktas 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Ajax Doelpunt S. Berghuis met assist van D. Tadic Ajax 1-0
43' Doelpunt Ajax Doelpunt S. Haller met assist van S. Berghuis Ajax 2-0
46' Wissel Beşiktaş Wissel G. Tore voor R. Yilmaz Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel O. Ozyakup voor S. Ucan Beşiktaş
63' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor S. Yalcin Beşiktaş
71' Wissel Ajax Wissel D. Neres voor Antony Ajax
71' Wissel Ajax Wissel D. Klaassen voor S. Berghuis Ajax
73' Wissel Beşiktaş Wissel B. Vardar voor U. Meras Beşiktaş
76' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Bozdogan Beşiktaş
92' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor M. Batshuayi Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - Besiktas
Opstellingen Ajax - Besiktas
De opstellingen van Ajax en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajax gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.