Nabeschouwing Crvena Zvezda - Kairat (5-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 28 juli 2021 - 20:30 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Crvena Zvezda het woensdag 28 juli 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Kairat. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Kairat live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Kairat (5-0)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Kairat is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 5-0 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Katai, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Diony op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Crvena Zvezda, waarmee A. Katai zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Crvena Zvezda geen gas terug, waardoor in de 49e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Ivanic. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Crvena Zvezda. Deze werd gescoord door F. Falco in de 56e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andris Treimanis en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Crvena Zvezda.

LIVE Crvena Zvezda - Kairat 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Kairat teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Katai met assist van M. Rodic Crvena Zvezda 1-0
21' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt L. Diony met assist van A. Dragovic Crvena Zvezda 2-0
34' Wissel Kairat Wissel G. Alykulov voor D. Mikanovic Kairat
42' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Katai Crvena Zvezda 3-0
49' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Ivanic met assist van M. Rodic Crvena Zvezda 4-0
50' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Gobeljic Crvena Zvezda
56' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt F. Falco met assist van M. Gobeljic Crvena Zvezda 5-0
58' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Gajic voor M. Gobeljic Crvena Zvezda
63' Wissel Kairat Wissel R. Alves voor A. Shushenachev Kairat
63' Wissel Kairat Wissel A. Ulshin voor A. Buranchiev Kairat
67' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krstovic voor L. Diony Crvena Zvezda
67' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor F. Falco Crvena Zvezda
76' Wissel Kairat Wissel A. Shirobokov voor R. Dugalic Kairat
79' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Lazetic voor A. Katai Crvena Zvezda
79' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Krsticic voor G. Kanga Crvena Zvezda
82' Gele kaart Kairat Gele kaart voor K. Hovhannisyan Kairat
94' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Lazetic Crvena Zvezda
94' Gele kaart Kairat Gele kaart voor N. Alip Kairat
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Kairat
Opstellingen Crvena Zvezda - Kairat
De opstellingen van Crvena Zvezda en Kairat zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kairat zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Dejan Stankovic
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Kairat

Crvena Zvezda en Kairat spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Kairat in de Champions League vond plaats op 21 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kairat. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kairat favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crvena Zvezda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crvena Zvezda. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.