In de Champions League neemt Flora het dinsdag 6 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Hibernians. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Flora - Hibernians live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flora - Hibernians (2-0)

Het Champions League duel tussen Flora en Hibernians is onder leiding van scheidsrechter Lazar Lukić geëindigd in een 2-0 overwinning voor Flora. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Raphael van Hibernians. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 73e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 75 minuten was het R. Sappinen die Flora op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Flora via een goal van R. Sappinen in de 89e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Flora.

Wedstrijdstatistieken Flora - Hibernians
Goals
2
0
Balbezit
65%
35%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
21
5
Schoten op doel
10
0
Aanvallen
135
86
Gevaarlijke aanvallen
92
36
Overtredingen
11
5
Buitenspel
3
1
Corners
13
2
Wissels
0
3
LIVE Flora - Hibernians 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flora - Hibernians teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor A. Agius Hibernians
66' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor F. Apap Hibernians
68' Gele kaart Hibernians Gele kaart voor S. Raphael Hibernians
73' Tweede gele kaart Hibernians Tweede gele kaart voor S. Raphael Hibernians
75' Doelpunt Flora Doelpunt R. Sappinen met assist van M. Miller Flora 1-0
76' Wissel Hibernians Wissel E. Uzeh voor J. Degabriele Hibernians
76' Wissel Hibernians Wissel W. Domoraud voor B. T. Lubanzadio Aldama Hibernians
89' Wissel Hibernians Wissel T. Desira voor J. Grech Hibernians
89' Doelpunt Flora Doelpunt R. Sappinen met assist van M. Lukka Flora 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Flora - Hibernians
Opstellingen Flora - Hibernians
De opstellingen van Flora en Hibernians zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Flora gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hibernians zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Jürgen Henn
Voorbeschouwing Flora - Hibernians

Flora en Hibernians spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lazar Lukić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Flora en Hibernians elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Flora 0
Winst Hibernians 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Flora - Hibernians Opstelling Flora Opstelling Hibernians Live Flora - Hibernians Live Flora - Hibernians kijken Flora - Hibernians kijken Live Flora - Hibernians stream Flora - Hibernians Fox Sports Nabeschouwing Flora - Hibernians Uitslag Flora - Hibernians Statistieken Flora - Hibernians Champions League 2021/2022 Flora - Hibernians wedden Flora - Hibernians gokken Flora - Hibernians Unibet