In de Champions League neemt Flora het dinsdag 27 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Flora - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flora - Legia Warszawa (0-1)

Het Champions League duel tussen Flora en Legia Warszawa is onder leiding van scheidsrechter Anastasios Papapetrou geëindigd in een 0-1 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door R. Guimaraes Lopes, waarmee Legia Warszawa met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Legia Warszawa uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Flora - Legia Warszawa
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
132
138
Gevaarlijke aanvallen
72
78
Corners
6
2
Wissels
3
2
LIVE Flora - Legia Warszawa 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flora - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Gele kaart Flora Gele kaart voor S. Zenjov Flora
55' Gele kaart Flora Gele kaart voor M. Lukka Flora
67' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt R. Guimaraes Lopes met assist van J. Juranovic Legia Warszawa 0-1
71' Wissel Legia Warszawa Wissel T. Pekhart voor M. Emreli Legia Warszawa
74' Wissel Flora Wissel K. Kallaste voor M. Lukka Flora
74' Wissel Flora Wissel S. Reinkort voor H. Ojamaa Flora
77' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor A. Jedrzejczyk Legia Warszawa
80' Wissel Flora Wissel M. Soomets voor S. Zenjov Flora
83' Wissel Legia Warszawa Wissel B. Slisz voor R. Guimaraes Lopes Legia Warszawa
92' Gele kaart Legia Warszawa Gele kaart voor T. Pekhart Legia Warszawa
Video hoogtepunten en samenvatting Flora - Legia Warszawa
Opstellingen Flora - Legia Warszawa
De opstellingen van Flora en Legia Warszawa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Flora gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Legia Warszawa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jürgen Henn
Voorbeschouwing Flora - Legia Warszawa

Flora en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anastasios Papapetrou en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Flora en Legia Warszawa in de Champions League vond plaats op 21 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Legia Warszawa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Legia Warszawa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Flora te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Flora. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Flora 0
Winst Legia Warszawa 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Flora - Legia Warszawa Opstelling Flora Opstelling Legia Warszawa Live Flora - Legia Warszawa Live Flora - Legia Warszawa kijken Flora - Legia Warszawa kijken Live Flora - Legia Warszawa stream Flora - Legia Warszawa Fox Sports Nabeschouwing Flora - Legia Warszawa Uitslag Flora - Legia Warszawa Statistieken Flora - Legia Warszawa Champions League 2021/2022 Flora - Legia Warszawa wedden Flora - Legia Warszawa gokken Flora - Legia Warszawa Unibet