Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Fola Esch (5-0) || Champions League

Dinsdag 13 juli 2021 - 18:00 uur

In de Champions League neemt Lincoln Red Imps het dinsdag 13 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fola Esch. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Lincoln Red Imps - Fola Esch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Fola Esch (5-0)

Het Champions League duel tussen Lincoln Red Imps en Fola Esch is onder leiding van scheidsrechter Ian McNabb geëindigd in een 5-0 overwinning voor Lincoln Red Imps. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door T. De Barr, waarmee Lincoln Red Imps met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 39e minuut voor dat Lincoln Red Imps via L. Walker op 2-0 kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Lincoln Red Imps, waarmee K. Ronan zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 65e minuut moest Fola Esch verder met een man minder, nadat T. Hym een tweede gele kaart kreeg. In de 68e minuut werd de stand op 4-0 gezet na een benutte penalty van Lincoln Red Imps speler L. Walker. De vijfde treffer van Lincoln Red Imps viel in de 73e minuut en kwam op naam te staan van T. De Barr.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ian McNabb en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Lincoln Red Imps.

Wedstrijdstatistieken Lincoln Red Imps - Fola Esch
Goals
5
0
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
3
Schoten op doel
10
1
Aanvallen
95
143
Gevaarlijke aanvallen
51
68
Overtredingen
10
9
Buitenspel
4
3
Corners
3
5
Wissels
5
4
LIVE Lincoln Red Imps - Fola Esch 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln Red Imps - Fola Esch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor G. Delgado Fola Esch
19' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt T. De Barr met assist van R. Chipolina Lincoln Red Imps 1-0
38' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor T. Hym Fola Esch
39' Penalty Lincoln Red Imps Penalty L. Walker Lincoln Red Imps 2-0
46' Wissel Fola Esch Wissel M. Mustafic voor D. Ahmetxhekaj Fola Esch
54' Gele kaart Lincoln Red Imps Gele kaart voor S. Wiseman Lincoln Red Imps
58' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt K. Ronan met assist van T. De Barr Lincoln Red Imps 3-0
62' Wissel Fola Esch Wissel J. Diallo voor I. Boutrif Fola Esch
65' Tweede gele kaart Fola Esch Tweede gele kaart voor T. Hym Fola Esch
66' Wissel Fola Esch Wissel E. Cabral voor L. Correia Fola Esch
68' Penalty Lincoln Red Imps Penalty L. Walker Lincoln Red Imps 4-0
68' Wissel Lincoln Red Imps Wissel K. Gomez voor E. Brito Lincoln Red Imps
72' Wissel Lincoln Red Imps Wissel G. Torilla voor M. Rosa Lincoln Red Imps
73' Doelpunt Lincoln Red Imps Doelpunt T. De Barr met assist van K. Gomez Lincoln Red Imps 5-0
75' Wissel Fola Esch Wissel Cristiano voor S. Bensi Fola Esch
80' Wissel Lincoln Red Imps Wissel J. Sergeant voor R. Chipolina Lincoln Red Imps
80' Wissel Lincoln Red Imps Wissel L. Casciaro voor L. Walker Lincoln Red Imps
80' Wissel Lincoln Red Imps Wissel B. Gomez voor T. De Barr Lincoln Red Imps
85' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor D. Pimentel Fola Esch
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln Red Imps - Fola Esch
Opstellingen Lincoln Red Imps - Fola Esch
De opstellingen van Lincoln Red Imps en Fola Esch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln Red Imps gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fola Esch zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln Red Imps - Fola Esch

Lincoln Red Imps en Fola Esch spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ian McNabb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln Red Imps en Fola Esch in de Champions League vond plaats op 6 juli 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Lincoln Red Imps 0
Winst Fola Esch 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Lincoln Red Imps - Fola Esch Opstelling Lincoln Red Imps Opstelling Fola Esch Live Lincoln Red Imps - Fola Esch Live Lincoln Red Imps - Fola Esch kijken Lincoln Red Imps - Fola Esch kijken Live Lincoln Red Imps - Fola Esch stream Lincoln Red Imps - Fola Esch Fox Sports Nabeschouwing Lincoln Red Imps - Fola Esch Uitslag Lincoln Red Imps - Fola Esch Statistieken Lincoln Red Imps - Fola Esch Champions League 2021/2022 Lincoln Red Imps - Fola Esch wedden Lincoln Red Imps - Fola Esch gokken Lincoln Red Imps - Fola Esch Unibet