Nabeschouwing Malmo FF - Zenit (1-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 21:00 uur



In de Champions League 2021/2022 neemt Malmo FF het dinsdag 23 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Eleda Stadion (Malmö) in Malmö.

Via de Malmo FF - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Zenit (1-1)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Malmo FF en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door S. Rieks, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Zenit kreeg via A. Dzyuba in de 52e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Andris Treimanis de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 86e minuut kreeg D. Chistyakov van Zenit voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Zenit de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Y. Rakitsky zette Zenit even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter Andris Treimanis toegekende penalty wist te benutten.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Malmo FF - Zenit
Goals
1
1
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
4
12
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
95
89
Gevaarlijke aanvallen
27
46
Passes
401
474
Overtredingen
20
11
Buitenspel
1
5
Corners
0
3
Wissels
3
4
LIVE Malmo FF - Zenit 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Malmö FF Doelpunt S. Rieks met assist van V. Birmancevic Malmö FF 1-0
36' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Claudinho Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor Claudinho Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor D. Lovren Zenit
50' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor J. Dahlin Malmö FF
52' Penalty gemist Zenit Penalty gemist A. Dzyuba Zenit
55' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Wendel Zenit
56' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor A. Ahmedhodzic Malmö FF
62' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Chistyakov Zenit
69' Wissel Malmö FF Wissel M. Olsson voor V. Birmancevic Malmö FF
74' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor N. Moisander Malmö FF
78' Wissel Malmö FF Wissel E. Rakip voor S. Pena Malmö FF
86' Tweede gele kaart Zenit Tweede gele kaart voor D. Chistyakov Zenit
90' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor S. Rieks Malmö FF
92' Penalty Zenit Penalty Y. Rakitsky Zenit 1-1
94' Wissel Zenit Wissel D. Krugovoy voor Malcom Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Zenit
Opstellingen Malmo FF - Zenit
De opstellingen van Malmo FF en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Jon Dahl Tomasson
Voorbeschouwing Malmo FF - Zenit

Malmo FF en Zenit spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Malmo FF en Zenit in de Champions League vond plaats op 29 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 1 keer wist de ploeg van Malmo FF te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Malmo FF. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Malmo FF 0
Winst Zenit 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Malmo FF op een 4e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Malmo FF - Zenit Opstelling Malmo FF Opstelling Zenit Live Malmo FF - Zenit Live Malmo FF - Zenit kijken Malmo FF - Zenit kijken Live Malmo FF - Zenit stream Malmo FF - Zenit Fox Sports Nabeschouwing Malmo FF - Zenit Uitslag Malmo FF - Zenit Statistieken Malmo FF - Zenit Champions League 2021/2022 Malmo FF - Zenit wedden Malmo FF - Zenit gokken Malmo FF - Zenit Unibet