LIVE Manchester United - Atalanta (0-0) || Champions League

Woensdag 20 oktober 2021 - 21:00 uur (9')

In de Champions League neemt Manchester United het woensdag 20 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Manchester United Gelijk Winst Atalanta
1.7x inzet 4.3x inzet 4.9x inzet
LIVE Manchester United - Atalanta 0-0 9'

Deze wedstrijd wordt op dit moment gespeeld. Hieronder kan je de wedstrijd Manchester United - Atalanta live volgen. De wedstrijd bevindt zich momenteel in de 9e minuut en de actuele stand is 0-0.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Atalanta
Opstellingen Manchester United - Atalanta
De opstellingen van Manchester United en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Manchester United - Atalanta

Manchester United en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Manchester United en Atalanta elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Manchester United 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 2e positie staat, terwijl we Atalanta terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Manchester United - Atalanta Opstelling Manchester United Opstelling Atalanta Live Manchester United - Atalanta Live Manchester United - Atalanta kijken Manchester United - Atalanta kijken Live Manchester United - Atalanta stream Manchester United - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Manchester United - Atalanta Uitslag Manchester United - Atalanta Statistieken Manchester United - Atalanta Champions League 2021/2022 Manchester United - Atalanta wedden Manchester United - Atalanta gokken Manchester United - Atalanta Unibet