Nabeschouwing Monaco - Sparta Praha (3-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 10 augustus 2021 - 20:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Monaco het dinsdag 10 augustus 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Praha. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Sparta Praha live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Sparta Praha (3-1)

Het Champions League duel tussen Monaco en Sparta Praha is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 3-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door G. Martins, waarmee Monaco met 1-0 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Golovin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Sparta Praha de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Karlsson.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Monaco vergroot nadat S. Diop de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Monaco.

LIVE Monaco - Sparta Praha 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Sparta Praha teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor T. Wiesner Sparta Praha
49' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Tchouameni Monaco
50' Doelpunt Monaco Doelpunt G. Martins met assist van K. Volland Monaco 1-0
56' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Golovin met assist van W. Ben Yedder Monaco 2-0
59' Wissel Sparta Praha Wissel M. Pulkrab voor M. Sacek Sparta Praha
60' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor C. Henrique Monaco
60' Wissel Monaco Wissel S. Diop voor A. Golovin Monaco
61' Wissel Monaco Wissel K. Diatta voor G. Martins Monaco
61' Wissel Monaco Wissel E. Matazo voor A. Tchouameni Monaco
66' Wissel Sparta Praha Wissel M. Minchev voor A. Hlozek Sparta Praha
67' Wissel Monaco Wissel C. Fabregas voor K. Volland Monaco
67' Wissel Sparta Praha Wissel D. Karlsson voor J. Pesek Sparta Praha
78' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt D. Karlsson met assist van D. Pavelka Sparta Praha 2-1
81' Doelpunt Monaco Doelpunt S. Diop met assist van I. Jakobs Monaco 3-1
84' Wissel Sparta Praha Wissel V. Patrak voor A. Karabec Sparta Praha
84' Wissel Sparta Praha Wissel A. Gabriel voor T. Wiesner Sparta Praha
88' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Pulkrab Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Sparta Praha
Opstellingen Monaco - Sparta Praha
De opstellingen van Monaco en Sparta Praha zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sparta Praha zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.