Nabeschouwing Porto - Atlético Madrid (1-3) || Champions League

Dinsdag 7 december 2021 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Porto het dinsdag 7 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Atlético Madrid (1-3)

Het Champions League duel tussen Porto en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Clément Turpin geëindigd in een 1-3 overwinning voor Atlético Madrid. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door A. Griezmann, waarmee Atlético Madrid met 0-1 de leiding nam. In de 67e minuut moest Y. Carrasco van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Clément Turpin een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Atlético Madrid verder met een speler minder. In de 70e minuut moest Porto verder met een man minder nadat Wendell een rode kaart had gekregen.

In de 75e minuut werd A. Marchesin van Porto met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Porto het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte A. Correa de voorsprong door in de 90e minuut de 0-2 te scoren voor Atlético Madrid. De derde treffer van Atlético Madrid viel in de 92e minuut en kwam van de schoen van R. De Paul. Na 96 minuten wist uiteindelijk Porto iets terug te doen nadat Sergio Oliveira de aansluitingstreffer wist te maken: 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Atlético Madrid.

Wedstrijdstatistieken Porto - Atlético Madrid
Goals
1
3
Balbezit
68%
32%
Rode kaarten
2
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
160
55
Gevaarlijke aanvallen
63
20
Passes
526
250
Overtredingen
12
15
Buitenspel
1
1
Corners
7
4
Wissels
6
3
LIVE Porto - Atlético Madrid 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Cunha voor L. Suarez Atlético Madrid
32' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Taremi Porto
56' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Griezmann met assist van T. Lemar Atlético Madrid 0-1
63' Wissel Porto Wissel Wendell voor Z. Sanusi Porto
66' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor T. Lemar Atlético Madrid
67' Rode kaart Atlético Madrid Rode kaart voor Y. Carrasco Atlético Madrid
67' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Correa Atlético Madrid
67' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavio Porto
69' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
70' Rode kaart Porto Rode kaart voor Wendell Porto
75' Rode kaart Porto Rode kaart voor A. Marchesin Porto
81' Wissel Porto Wissel Sergio Oliveira voor Joao Mario Porto
81' Wissel Porto Wissel J. Corona voor M. Grujic Porto
81' Wissel Porto Wissel T. Martinez voor M. Taremi Porto
81' Wissel Porto Wissel F. Vieira voor Otavio Porto
83' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor M. Cunha Atlético Madrid
90' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Correa met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 0-2
92' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt R. De Paul Atlético Madrid 0-3
96' Penalty Porto Penalty Sergio Oliveira Porto 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Atlético Madrid
Opstellingen Porto - Atlético Madrid
De opstellingen van Porto en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Atlético Madrid

Porto en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 15 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Porto als Atlético Madrid wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Porto 2
Winst Atlético Madrid 2
Gelijkspel 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 2e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Porto - Atlético Madrid Opstelling Porto Opstelling Atlético Madrid Live Porto - Atlético Madrid Live Porto - Atlético Madrid kijken Porto - Atlético Madrid kijken Live Porto - Atlético Madrid stream Porto - Atlético Madrid Fox Sports Nabeschouwing Porto - Atlético Madrid Uitslag Porto - Atlético Madrid Statistieken Porto - Atlético Madrid Champions League 2021/2022 Porto - Atlético Madrid wedden Porto - Atlético Madrid gokken Porto - Atlético Madrid Unibet