Nabeschouwing Salzburg - Sevilla (1-0) || Champions League

Woensdag 8 december 2021 - 21:00 uur

In de Champions League neemt Salzburg het woensdag 8 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Sevilla (1-0)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Slavko Vinčić geëindigd in een 1-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door N. Okafor, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. In de 64e minuut kreeg J. Jordan van Sevilla voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sevilla de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Salzburg uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Sevilla
Goals
1
0
Balbezit
34%
66%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
7
11
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
93
111
Gevaarlijke aanvallen
41
46
Passes
276
530
Overtredingen
23
7
Buitenspel
4
4
Corners
1
5
Wissels
3
5
LIVE Salzburg - Sevilla 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Augustinsson Sevilla
37' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor J. Onguene Salzburg
50' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van K. Adeyemi Salzburg 1-0
53' Wissel Sevilla Wissel R. Mir voor L. Augustinsson Sevilla
56' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
64' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor J. Jordan Sevilla
66' Wissel Salzburg Wissel B. Sesko voor K. Adeyemi Salzburg
68' Wissel Sevilla Wissel O. Torres voor I. Rakitic Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel K. Rekik voor G. Montiel Sevilla
68' Wissel Sevilla Wissel O. Rodriguez voor Papu Gomez Sevilla
69' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor A. Ulmer Salzburg
75' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor L. Sucic Salzburg
81' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor L. Ocampos Sevilla
84' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor N. Okafor Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Sevilla
Opstellingen Salzburg - Sevilla
De opstellingen van Salzburg en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Matthias Jaissle
Voorbeschouwing Salzburg - Sevilla

Salzburg en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Sevilla in de Champions League vond plaats op 14 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 0
Winst Sevilla 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 2e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Salzburg - Sevilla Opstelling Salzburg Opstelling Sevilla Live Salzburg - Sevilla Live Salzburg - Sevilla kijken Salzburg - Sevilla kijken Live Salzburg - Sevilla stream Salzburg - Sevilla Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Sevilla Uitslag Salzburg - Sevilla Statistieken Salzburg - Sevilla Champions League 2021/2022 Salzburg - Sevilla wedden Salzburg - Sevilla gokken Salzburg - Sevilla Unibet