Nabeschouwing Salzburg - Wolfsburg (3-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 20 oktober 2021 - 18:45 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Salzburg het woensdag 20 oktober 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Wolfsburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Wolfsburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Wolfsburg (3-1)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Wolfsburg is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 3-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Adeyemi. VfL Wolfsburg kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Nmecha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette N. Okafor zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Salzburg vergroot nadat N. Okafor de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Salzburg.

LIVE Salzburg - Wolfsburg 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Wolfsburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi met assist van N. Seiwald Salzburg 1-0
15' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt L. Nmecha met assist van M. Arnold VfL Wolfsburg 1-1
19' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Camara Salzburg
47' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
65' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van R. Kristensen Salzburg 2-1
66' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor M. Camara Salzburg
70' Wissel VfL Wolfsburg Wissel P. Otavio voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
70' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Nmecha voor R. Baku VfL Wolfsburg
72' Wissel Salzburg Wissel Bernardo voor M. Wober Salzburg
77' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor met assist van Bernardo Salzburg 3-1
84' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
86' Wissel Salzburg Wissel D. Guindo voor A. Ulmer Salzburg
86' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor K. Adeyemi Salzburg
86' Wissel Salzburg Wissel R. Simic voor N. Okafor Salzburg
87' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor N. Capaldo Salzburg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Wolfsburg
Opstellingen Salzburg - Wolfsburg
De opstellingen van Salzburg en Wolfsburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wolfsburg zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Mark van Bommel
Voorbeschouwing Salzburg - Wolfsburg

Salzburg en Wolfsburg spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salzburg en Wolfsburg elkaar treffen in de Champions League.

Winst Salzburg 0
Winst Wolfsburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Wolfsburg terugvinden op de 3e plaats.