Nabeschouwing Shakhtyor - Ludogorets (0-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 13 juli 2021 - 21:30 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Shakhtyor het dinsdag 13 juli 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Budaŭnik in Soligorsk.

Via de Shakhtyor - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhtyor - Ludogorets (0-1)

Het Champions League duel tussen Shakhtyor en Ludogorets is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door K. Despodov, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ludogorets uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Shakhtyor - Ludogorets 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhtyor - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Wissel Ludogorets Wissel A. Santana voor Wanderson Ludogorets
62' Wissel Shakhtyor Wissel R. Debelko voor V. Ahmedi Shakhtyor
71' Doelpunt Ludogorets Doelpunt K. Despodov met assist van C. Oliveira-Souza Ludogorets 0-1
76' Wissel Ludogorets Wissel M. Tchibota voor K. Despodov Ludogorets
84' Wissel Shakhtyor Wissel D. Podstrelov voor D. Ivanovic Shakhtyor
84' Wissel Shakhtyor Wissel R. Begunov voor I. Stasevich Shakhtyor
84' Wissel Shakhtyor Wissel I. Ivanovic voor J. Szoke Shakhtyor
87' Wissel Ludogorets Wissel B. Tekpetey voor P. Sotiriou Ludogorets
91' Gele kaart Shakhtyor Gele kaart voor G. Shevchenko Shakhtyor
91' Wissel Shakhtyor Wissel N. Korzun voor Y. Kendysh Shakhtyor
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhtyor - Ludogorets
Opstellingen Shakhtyor - Ludogorets
De opstellingen van Shakhtyor en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shakhtyor gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Shakhtyor - Ludogorets

Shakhtyor en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shakhtyor en Ludogorets in de Champions League vond plaats op 7 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ludogorets. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ludogorets favoriet. 1 keer wist de ploeg van Shakhtyor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Shakhtyor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.