Nabeschouwing Sheriff - Dinamo Zagreb (3-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 17 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Sheriff het dinsdag 17 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Zagreb. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - Dinamo Zagreb live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Dinamo Zagreb (3-0)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Dinamo Zagreb is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door A. Traore, waarmee Sheriff met 1-0 de leiding nam. Sheriff vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Kolovos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Sheriff, waarmee A. Traore zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cüneyt Çakιr, waardoor Sheriff een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sheriff - Dinamo Zagreb 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Dinamo Zagreb teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Dinamo Zagreb Wissel F. Moubandje voor D. Peric Dinamo Zagreb
45' Doelpunt Sheriff Doelpunt A. Traore met assist van Cristiano Sheriff 1-0
52' Wissel Sheriff Wissel Fernando Costanza voor K. Julien Sheriff
54' Doelpunt Sheriff Doelpunt D. Kolovos met assist van M. Yansane Sheriff 2-0
64' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Menalo voor J. Misic Dinamo Zagreb
65' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor L. Majer Dinamo Zagreb
76' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor L. Menalo Dinamo Zagreb
80' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Cop voor M. Orsic Dinamo Zagreb
80' Doelpunt Sheriff Doelpunt A. Traore met assist van Luvannor Sheriff 3-0
87' Wissel Sheriff Wissel L. Bizjak voor D. Kolovos Sheriff
87' Wissel Sheriff Wissel C. Petro voor E. Addo Sheriff
92' Wissel Sheriff Wissel S. Radeljic voor Luvannor Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Dinamo Zagreb
Opstellingen Sheriff - Dinamo Zagreb
De opstellingen van Sheriff en Dinamo Zagreb zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Zagreb zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Damir Krznar
Voorbeschouwing Sheriff - Dinamo Zagreb

Sheriff en Dinamo Zagreb spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Dinamo Zagreb in de Champions League vond plaats op 7 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Dinamo Zagreb favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sheriff te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sheriff. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.