Nabeschouwing Wolfsburg - Lille (1-3) || Champions League 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Wolfsburg het woensdag 8 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Lille (1-3)

Het Champions League duel tussen Wolfsburg en Lille is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Yilmaz, waarmee LOSC Lille met 0-1 de leiding nam. LOSC Lille vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. David op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van LOSC Lille, waarmee A. Gomes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 89 minuten deed R. Steffen iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van VfL Wolfsburg werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor VfL Wolfsburg echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Lille.

LIVE Wolfsburg - Lille 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt B. Yilmaz met assist van J. Ikone LOSC Lille 0-1
17' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor S. Bornauw VfL Wolfsburg
18' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Fonte LOSC Lille
46' Wissel VfL Wolfsburg Wissel D. Lukebakio voor Y. Gerhardt VfL Wolfsburg
62' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor M. Arnold VfL Wolfsburg
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel J. Roussillon voor P. Otavio VfL Wolfsburg
63' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Baku voor K. Mbabu VfL Wolfsburg
66' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Ikone LOSC Lille
68' Wissel LOSC Lille Wissel A. Gomes voor G. Gudmundsson LOSC Lille
72' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. David met assist van A. Gomes LOSC Lille 0-2
74' Wissel VfL Wolfsburg Wissel F. Nmecha voor J. Guilavogui VfL Wolfsburg
74' Wissel VfL Wolfsburg Wissel R. Steffen voor L. Waldschmidt VfL Wolfsburg
74' Wissel LOSC Lille Wissel A. Onana voor B. Yilmaz LOSC Lille
78' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt A. Gomes met assist van J. Ikone LOSC Lille 0-3
83' Wissel LOSC Lille Wissel Y. Yazici voor J. Ikone LOSC Lille
83' Wissel LOSC Lille Wissel T. Djalo voor Z. Celik LOSC Lille
87' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor J. Roussillon VfL Wolfsburg
89' Doelpunt VfL Wolfsburg Doelpunt R. Steffen met assist van M. Arnold VfL Wolfsburg 1-3
93' Gele kaart VfL Wolfsburg Gele kaart voor R. Steffen VfL Wolfsburg
93' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Mandava LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Lille
Opstellingen Wolfsburg - Lille
De opstellingen van Wolfsburg en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsburg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Florian Kohfeldt
Voorbeschouwing Wolfsburg - Lille

Wolfsburg en Lille spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolfsburg en Lille in de Champions League vond plaats op 14 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Wolfsburg 0
Winst Lille 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolfsburg op een 4e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 1e plaats.