Nabeschouwing Apollon - Maccabi Haifa (2-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 9 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Apollon het dinsdag 9 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Tsirion Athlítiko Kentro in Limassol.

Via de Apollon - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Apollon - Maccabi Haifa (2-0)

Het Champions League duel tussen Apollon en Maccabi Haifa is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Apollon. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door H. Ongenda, waarmee Apollon met 1-0 de leiding nam. Apollon vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Coll op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Apollon.

LIVE Apollon - Maccabi Haifa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Apollon - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor M. Abu Fani Maccabi Haifa
11' Gele kaart Apollon Gele kaart voor I. Pittas Apollon
19' Doelpunt Apollon Doelpunt H. Ongenda Apollon 1-0
27' Doelpunt Apollon Doelpunt I. Coll Apollon 2-0
42' Gele kaart Apollon Gele kaart voor N. Diguiny Apollon
45' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Maccabi Haifa
50' Gele kaart Apollon Gele kaart voor I. Coll Apollon
46' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Mohamed voor O. Arad Maccabi Haifa
56' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor S. Menahem Maccabi Haifa
57' Wissel Apollon Wissel B. Dabo voor R. Janga Apollon
60' Gele kaart Apollon Gele kaart voor H. Ongenda Apollon
60' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. Haziza voor O. Atzili Maccabi Haifa
61' Wissel Maccabi Haifa Wissel P. Cornud voor S. Menahem Maccabi Haifa
68' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor P. Cornud Maccabi Haifa
73' Wissel Apollon Wissel Va voor C. Kyriakou Apollon
73' Wissel Apollon Wissel I. Shahar voor H. Ongenda Apollon
74' Wissel Apollon Wissel P. Artymatas voor V. Roberge Apollon
76' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Levi voor D. David Maccabi Haifa
86' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor D. Sundgren Maccabi Haifa
89' Gele kaart Apollon Gele kaart voor Va Apollon
93' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Rukavytsya voor F. Pierrot Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Apollon - Maccabi Haifa
Opstellingen Apollon - Maccabi Haifa
De opstellingen van Apollon en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Apollon gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.