Nabeschouwing Atlético Madrid - Bayer Leverkusen (2-2) || Champions League 2022/2023

Woensdag 26 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Atlético Madrid het woensdag 26 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Bayer Leverkusen (2-2)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Bayer Leverkusen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Diaby, waarmee Bayer 04 Leverkusen met 0-1 de leiding nam. Atlético Madrid kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Carrasco, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette C. Hudson-Odoi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bayer 04 Leverkusen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. de Paul de 2-2 maakte voor Atlético Madrid.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Atlético Madrid - Bayer Leverkusen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt M. Diaby met assist van A. Hlozek Bayer 04 Leverkusen 0-1
22' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Y. Carrasco met assist van A. Griezmann Atlético Madrid 1-1
29' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt C. Hudson-Odoi met assist van N. Amiri Bayer 04 Leverkusen 1-2
41' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor X. Alonso Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Atlético Madrid Wissel S. Niguez voor M. Hermoso Atlético Madrid
46' Wissel Atlético Madrid Wissel R. de Paul voor A. Correa Atlético Madrid
50' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt R. de Paul met assist van Y. Carrasco Atlético Madrid 2-2
60' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Adli voor C. Hudson-Odoi Bayer 04 Leverkusen
60' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Tah voor E. Tapsoba Bayer 04 Leverkusen
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Matheus Cunha voor A. Morata Atlético Madrid
65' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Hradecky Bayer 04 Leverkusen
66' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Bakker Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel Paulinho voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor P. Hincapie Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. M. Gimenez Atlético Madrid
87' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
87' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor J. M. Gimenez Atlético Madrid
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel T. Fosu-Mensah voor A. Hlozek Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Bayer Leverkusen
Opstellingen Atlético Madrid - Bayer Leverkusen
De opstellingen van Atlético Madrid en Bayer Leverkusen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bayer Leverkusen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.