Nabeschouwing Atlético Madrid - Club Brugge (0-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 12 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Atlético Madrid het woensdag 12 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Club Brugge (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Sowah van Club Brugge. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 82e minuut het veld moest verlaten. Het was Atlético Madrid dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Atlético Madrid, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Danny Desmond Makkelie niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Atlético Madrid - Club Brugge 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Buchanan Club Brugge
47' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savic Atlético Madrid
47' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor K. Sowah Club Brugge
46' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
50' Wissel Club Brugge Wissel B. Meijer voor A. Skov Olsen Club Brugge
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor A. Correa Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Morata voor T. Lemar Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel R. de Paul voor Koke Atlético Madrid
73' Wissel Atlético Madrid Wissel Matheus Cunha voor S. Niguez Atlético Madrid
73' Wissel Club Brugge Wissel E. Balanta voor F. Jutgla Club Brugge
79' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Witsel voor A. Griezmann Atlético Madrid
80' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
82' Tweede gele kaart Club Brugge Tweede gele kaart voor K. Sowah Club Brugge
83' Wissel Club Brugge Wissel Clinton Mata voor T. Buchanan Club Brugge
90' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Mignolet Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Club Brugge
Opstellingen Atlético Madrid - Club Brugge
De opstellingen van Atlético Madrid en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Club Brugge

Atlético Madrid en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Club Brugge in de Champions League vond plaats op 4 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atlético Madrid als Club Brugge wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 1
Winst Club Brugge 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 4e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 1e plaats.