Nabeschouwing Barcelona - Viktoria Pilsen (5-1) || Champions League 2022/2023

Woensdag 7 september 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Barcelona het woensdag 7 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Viktoria Pilsen (5-1)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 5-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door F. Kessie, waarmee FC Barcelona met 1-0 de leiding nam. FC Barcelona vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Lewandowski op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Viktoria Plzeň de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Sykora.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor FC Barcelona vergroot nadat R. Lewandowski de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 67e minuut nadat R. Lewandowski namens FC Barcelona de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 71e minuut en kwam op naam te staan van FC Barcelona speler F. Torres, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lawrence Visser en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Barcelona.

LIVE Barcelona - Viktoria Pilsen 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor L. Pernica Viktoria Plzeň
13' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt F. Kessie met assist van J. Kounde FC Barcelona 1-0
27' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
34' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Lewandowski met assist van S. Roberto FC Barcelona 2-0
44' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt J. Sykora met assist van V. Jemelka Viktoria Plzeň 2-1
48' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Lewandowski met assist van O. Dembele FC Barcelona 3-1
46' Wissel FC Barcelona Wissel G. Pique voor S. Roberto FC Barcelona
56' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor T. Chory Viktoria Plzeň
62' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor V. Jemelka Viktoria Plzeň
65' Wissel FC Barcelona Wissel F. Torres voor A. Fati FC Barcelona
66' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Bassey voor T. Chory Viktoria Plzeň
67' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt R. Lewandowski met assist van F. Torres FC Barcelona 4-1
71' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt F. Torres met assist van O. Dembele FC Barcelona 5-1
75' Wissel FC Barcelona Wissel Gavi voor Pedri FC Barcelona
75' Wissel FC Barcelona Wissel M. Depay voor O. Dembele FC Barcelona
78' Wissel Viktoria Plzeň Wissel A. Cermak voor A. Vlkanova Viktoria Plzeň
78' Wissel Viktoria Plzeň Wissel V. Pilar voor J. Sykora Viktoria Plzeň
78' Wissel Viktoria Plzeň Wissel E. Jirka voor J. Mosquera Viktoria Plzeň
81' Wissel FC Barcelona Wissel P. Torre voor F. Kessie FC Barcelona
86' Wissel Viktoria Plzeň Wissel L. Holik voor V. Jemelka Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Viktoria Pilsen
Opstellingen Barcelona - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Barcelona en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barcelona gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.