Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Club Brugge (0-0) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 1 november 2022 - 18:45 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Bayer Leverkusen het dinsdag 1 november 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Club Brugge (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Bayer Leverkusen en Club Brugge gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Bayer Leverkusen, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maurizio Mariani niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Bayer Leverkusen - Club Brugge 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Sobol Club Brugge
43' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Palacios Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel K. Demirbay voor E. Palacios Bayer 04 Leverkusen
63' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor R. Andrich Bayer 04 Leverkusen
67' Wissel Club Brugge Wissel A. Skov Olsen voor N. Lang Club Brugge
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Adli voor M. Diaby Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel N. Amiri voor C. Hudson-Odoi Bayer 04 Leverkusen
79' Wissel Club Brugge Wissel C. Larin voor E. Sobol Club Brugge
82' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Boyata Club Brugge
84' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. Nielsen Club Brugge
87' Wissel Club Brugge Wissel R. Yaremchuk voor F. Jutgla Club Brugge
89' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Hlozek voor P. Schick Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Club Brugge
Opstellingen Bayer Leverkusen - Club Brugge
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Club Brugge

Bayer Leverkusen en Club Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Club Brugge in de Champions League vond plaats op 7 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayer Leverkusen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen 0
Winst Club Brugge 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 4e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 1e plaats.