Nabeschouwing Bodø / Glimt - KÍ (3-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 6 juli 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Bodø / Glimt het woensdag 6 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Aspmyra Stadion in Bodø.

Via de Bodø / Glimt - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bodø / Glimt - KÍ (3-0)

Het Champions League duel tussen Bodø / Glimt en is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Al Hakim geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bodø / Glimt. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door V. Boniface, waarmee Bodø / Glimt met 1-0 de leiding nam. Bodø / Glimt vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Boniface op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Bodø / Glimt vervolgens op 3-0. Het was V. Boniface die vanaf 11 meter wist te scoren in de 58e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mohammed Al Hakim, waardoor Bodø / Glimt een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bodø / Glimt - KÍ 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bodø / Glimt - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt V. Boniface Bodø / Glimt 1-0
31' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt V. Boniface Bodø / Glimt 2-0
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel J. Mvuka voor O. Solbakken Bodø / Glimt
46' Wissel Bodø / Glimt Wissel S. Sørli voor A. Pellegrino Bodø / Glimt
58' Penalty Bodø / Glimt Penalty V. Boniface Bodø / Glimt 3-0
63' Wissel Bodø / Glimt Wissel J. Sery voor B. Moe Bodø / Glimt
71' Gele kaart KÍ Gele kaart voor M. Mikkelsen
73' Wissel KÍ Wissel A. Holvad voor C. Kronberg
76' Wissel Bodø / Glimt Wissel R. Espejord voor V. Boniface Bodø / Glimt
85' Wissel KÍ Wissel A. Konradsen voor H. Vetlesen
85' Wissel Bodø / Glimt Wissel Á. Frederiksberg voor P. Klettskarð Bodø / Glimt
92' Wissel KÍ Wissel J. Danielsen voor J. Bjartalíð
Video hoogtepunten en samenvatting Bodø / Glimt - KÍ
Opstellingen Bodø / Glimt - KÍ
De opstellingen van Bodø / Glimt en KÍ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bodø / Glimt gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KÍ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Kjetil Knutsen
Voorbeschouwing Bodø / Glimt - KÍ

Bodø / Glimt en spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammed Al Hakim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bodø / Glimt en KÍ elkaar treffen in de Champions League.