Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Bodø / Glimt (4-1) (na verlenging) || Champions League 2022/2023

Woensdag 24 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 24 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bodø / Glimt. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Bodø / Glimt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Bodø / Glimt (4-1) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Bodø / Glimt is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 4-1 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Dinamo Zagreb dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Zagreb kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Orsic. Dinamo Zagreb vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Petkovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist Bodø / Glimt de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Gronbaek. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

Na 117 minuten werd de voorsprong voor Dinamo Zagreb vergroot nadat J. Drmic de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 120e minuut wist P. Bockaj namens Dinamo Zagreb de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz af en was het Dinamo Zagreb die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-1 overwinning.

LIVE Dinamo Zagreb - Bodø / Glimt 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Bodø / Glimt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt M. Orsic Dinamo Zagreb 1-0
35' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt B. Petkovic met assist van S. Ristovski Dinamo Zagreb 2-0
59' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor B. Wembangomo Bodø / Glimt
60' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Emreli voor D. Spikic Dinamo Zagreb
60' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Gojak voor M. Baturina Dinamo Zagreb
63' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Gronbaek voor E. K. Hagen Bodø / Glimt
63' Wissel Bodø / Glimt Wissel R. Espejord voor L. Salvesen Bodø / Glimt
70' Doelpunt Bodø / Glimt Doelpunt A. Gronbaek met assist van U. Saltnes Bodø / Glimt 2-1
71' Wissel Dinamo Zagreb Wissel E. Dilaver voor D. Peric Dinamo Zagreb
82' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Drmic voor M. Orsic Dinamo Zagreb
92' Gele kaart Bodø / Glimt Gele kaart voor J. Mvuka Mugisha Bodø / Glimt
91' Wissel Dinamo Zagreb Wissel S. Moharrami voor S. Ristovski Dinamo Zagreb
91' Wissel Dinamo Zagreb Wissel P. Bockaj voor A. Ademi Dinamo Zagreb
92' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Gojak Dinamo Zagreb
104' Wissel Bodø / Glimt Wissel G. Koomson voor J. Mvuka Mugisha Bodø / Glimt
106' Wissel Bodø / Glimt Wissel G. H. Vetti voor I. H. Amundsen Bodø / Glimt
106' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Konradsen voor H. Vetlesen Bodø / Glimt
109' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor S. Moharrami Dinamo Zagreb
111' Wissel Bodø / Glimt Wissel A. Tjaerandsen-Skau voor B. Wembangomo Bodø / Glimt
117' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt J. Drmic Dinamo Zagreb 3-1
120' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt P. Bockaj met assist van J. Drmic Dinamo Zagreb 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Bodø / Glimt
Opstellingen Dinamo Zagreb - Bodø / Glimt
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Bodø / Glimt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bodø / Glimt zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Ante Čačić
Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Bodø / Glimt

Dinamo Zagreb en Bodø / Glimt spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Bodø / Glimt in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bodø / Glimt. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bodø / Glimt favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Zagreb te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Zagreb. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.