Nabeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe (0-0) || Champions League 2022/2023

Woensdag 20 juli 2022 - 20:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Dynamo Kiev het woensdag 20 juli 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion MOSiR in Łódź.

Via de Dynamo Kiev - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe (0-0)

De Champions League 2022/2023 wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Fenerbahçe, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Fenerbahçe kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Glenn Nyberg niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Dynamo Kiev - Fenerbahçe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor J. King Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Tisserand voor S. Aziz Fenerbahçe
58' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor S. Sydorchuk Dynamo Kyiv
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Bruma voor I. C. Kahveci Fenerbahçe
63' Wissel Fenerbahçe Wissel Lincoln voor J. King Fenerbahçe
71' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Dursun voor E. Valencia Fenerbahçe
72' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Guler voor D. Rossi Fenerbahçe
73' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Besedin Dynamo Kyiv
77' Wissel Dynamo Kyiv Wissel D. Garmash voor V. Buyalskyy Dynamo Kyiv
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Syrota voor D. Popov Dynamo Kyiv
83' Wissel Dynamo Kyiv Wissel V. Vanat voor B. Verbic Dynamo Kyiv
87' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Dursun Fenerbahçe
88' Wissel Dynamo Kyiv Wissel O. Karavaev voor V. Tsygankov Dynamo Kyiv
90' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor D. Garmash Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Fenerbahçe
Opstellingen Dynamo Kiev - Fenerbahçe
De opstellingen van Dynamo Kiev en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dynamo Kiev gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Mircea Lucescu
Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Fenerbahçe

Dynamo Kiev en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Glenn Nyberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Fenerbahçe in de Champions League vond plaats op 10 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Dynamo Kiev favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Fenerbahçe slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.